Naslovna > Ponuda > Altera rezidencije

Altera rezidencije

Golf & Country Club

Ladanjski ugođaj idealno je okruženje za vjenčanje na otvorenome. Lokacija nadomak središta Zagreba omogućuje jednostavan i brz pristup ovom mjestu kultivirane prirode, druženja i aktivnog odmora.


Kurija Barač

Plemićko dobro Kurija Barač ima izuzetnu pogodnost dobre prometne povezanosti i neposredne blizine grada, uz istodobno očuvanje oaze mira i privatnost.


Corberon Majetić

Otvoren je prvi hrvatski resort za vjenčanja Corberon. Smješten je u blizini Zaprešića, nedaleko od dvorca Januševec, u bogatoj hrastovoj šumi koja krije šator s kapacitetom od 450 osoba. Parcela na kojoj je resort prostire se na 13 tisuća četvornih metara, a na samo je dvadesetak minuta vožnje od centra Zagreba.
Cijeli resort idealna je scenografija za svadbene fotografije: zelenilo šume, bjelina šatora, šum potočića koji teče imanjem... Interijer šatora, koji može posramiti i neke od najljepših europskih dvorana za vjenčanja, glamurozno je uređen s kristalnim lusterima, raskošnim sagovima i plesnim podijem. Stolove s impresivnim cvjetnim dekoracijama decentno razdvajaju stabla, simetrično postavljena unutar šatora.


Trajbar Team - Konjički Klub

Zavjeti dani na nježnoj površini njegovanog travnatog prostranstva jednog sunčanog dana, osim lijepih fotografija, ostavljaju u Vašem sjećanju jedan neponovljivi događaj. Osim šuma vjetra koji povija teške šumske krošnje, Vašim zavjetima pridružiti će se cvrkut ptica sa obližnjih grana, pokoji topot kopita odbjeglog konja te zrakom nošen miris predivnih cvjetnih aranžmana.


Kraljevski vinogradi

Prekrasni, jedinstveni ambijent Kraljevskih vinograda, smješten je na jednoj od najboljih lokacija vinograda u sjevernoj Dalmaciji, iznad mjesta Petrčane udaljenog 12 km od Zadra. Gosti mogu uživati u vinogradu s bogatom poviješću, uživajući u vrhunskim višestruko nagrađivanim vinima.