Naslovna > O nama

O nama

O nama


Najam šatora i pagoda ALtera - o nama

Tvrtka ALTERA je vodeća tvrtka u Hrvatskoj specijalizirana za najam i prodaju šatora, te opremanje i organizaciju raznih evenata i manifestacija. Svojim višegodišnjim iskustvom, individualnim pristupom, profesionalnim timom i prvenstveno usmjerenošću na želje i potrebe klijenata uspjeli smo se pozicionirati među najbolje u Hrvatskoj. Prateći svjetske trendove u novim materijalima, modelima i kvaliteti, klijentu otvaramo velik broj mogućnosti u ostvarenju njegovih želja.

Naša specijalnost su:

  • / najam i prodaja šatora i pagoda
  • / opremanje i organizacija događanja pod šatorima
  • / kulturne i sportske manifestacije
  • / vjenčanja
  • / sajmovi

Najam šatora je najefektnija opcija za organizaciju događanja na otvorenom za manji ili veći broj ljudi. Najmom šatora možete dopuniti i postojeće prostorne kapacitete na brz i estetski profinjen način.Uvodnik

 

Dobrodošli u ALTERA svijet, svijet elegantnih šatora i pagoda. Pod njima već godinama stvaramo dom za brojne manifestacije, vjenčanja, sajmove i ostala događanja.

Oduvijek smo bili fascinirani šatorima. Oni ulaze kao veliki brodovi u gradove i mjesta, stvaraju čaroliju susreta i gostoprimstva, postaju privremeno utočište znancima i neznancima. Naši šatori su mjesto druženja i promocije tamo gdje to drugačije nije moguće ili nije tako lijepo i jednostavno.

ALTERA, od latinskog alterus, drugačiji, poseban. Vjerujemo da to ime dobro opisuje ono što radimo, naš pristup poslu.

Uigrana organizacija, predivne dekoracije i oprema od koje zastaje dah - naše evente čine uvijek drugačijim i interesantnim.
Upoznajte nas, pozovite nas, budimo zajedno bolji i drugačiji.


Bojan Makar, mr. sc.

  Bojan Makar, mr. sc. | ALTERA       

Vizija

Učiniti događanja vezana uz prostor pod šatorima vrhunskim estetskim i funkcionalnim doživljajem za sve posjetitelje i prilike.

Misija

Biti lider na tržištu u segmentu organizacije događanja pod šatorima i pagodama, te kompletnoj organizaciji i podršci vezanoj uz realizaciju raznih manifestacija, sajmova i evenata.

Download

Iz medija


Iz tiskanih izdanja


Svečanost
na otvorenom
,
Magazin Vjenčanja 

 

Raskošno i
glamurozno
,
Magazin Vjenčanja 

 

Tematsko
vjenčanje
,
Magazin Vjenčanja