HR

Altera

Tematska vjenčanja

Pronađite nadahnuće za svoj posebni dan u našim tematskim vjenčanjima.

Pustite mašti na volju te pozovite i povedite svoje uzvanike u svijet snova po svojem izboru i pritom se svi zajedno nezaboravno provedite. Mi ćemo Vaše želje pretvoriti u stvarnost.

Barok tematsko vjenčanje

Barokno vjenčanje

Baš kao u najljepšim povijesnim romantičnim filmovima: vjenčanje prepuno raskošnih detalja i bogatih dekoracija. Ovakvo okruženje jamči jedinstven doživljaj svim uzvanicima i veselo druženje do ranih jutarnjih sati.

Galerija slika
Country style tematsko vjenčanje

Country style

Za sve koji su željeli biti kauboji ili Indijanci. Opušteno i ležerno, uz mnogo detalja koji pršte na sve strane, baš poput suhe slame. Poželjno u prirodnom okruženju na otvorenom. Go west!

Galerija slika
Great Gatsby tematsko vjenčanje

Great Gatsby

Neka razdoblja u povijesti uistinu su ostavila svoj trag i specifičan modni izričaj sve do današnjih dana. Puno perja, šarenih koktela i otkačenog plesa neizostavan su dio tematskog vjenčanja Great Gatsby.

Galerija slika
Noir style tematsko vjenčanje

Noir style

Poseban i suvremen stil u kojem crna postaje nova bijela. Tamni tonovi i dekoracije izgledaju dramatično i moćno pri ovakvom uređenju prostora, a atraktivna rasvjeta dodatno će naglasiti čitav ugođaj. Idealan kontrast za pojavu mladenke u bijelom.

Galerija slika